TERPLASTIC RECYCLING SL
Ctra. B-522 (Vic-Manlleu) Km. 6,2 - Camí de Malars, s/n
08503 - Gurb
93 850 74 11
info@terplastic.cat

RECYCLING YOUR WORLD

PRODUCTES / SERVEIS / PROVEÏMENT


PRODUCTES

  • GRANSES: Pel que fa al producte propi, estem especialitzats en la producció de gransa d'extrusió de Polipropilè (PP) colors transparent, blanc i negre i de Poliestirè (PS) colors transparent, blanc, gris i negre. En tots els casos, oferim diferents qualitats, impactes i fluïdeses. 
  • TRITURATS I RENTATS: També podem oferir aquests mateixos materials en fases menys eleborades del procés de valorització, i sempre en funció de les necessitats dels nostres clients. Per exemple: triturats, rentats o separats per densificiació. 
  • AGLOMERATS: Procés per excel·lència per a la recuperació de productes complexes com el PET o alguns multicapes com el PET/PE i els seus derivats. En aquest camp som especialistes en el sector alimentari. 

 

SERVEIS A LES INDÚSTIRES

Una de les nostres especialitats és el servei a mida per a les indústries que volen recuperar el seu propi producte plàstic de tipus merma de qualiat, retalls d'encunys, termo-conformats, sobrants, tares, finals de sèrie o qualsevol altre forma residual. Oferim els nostres serveis logísitcs, d'aglomeració i extrusió. Recollim el material a la planta del client i el tornem transformat. 

 

PROVEÏMENT

Estem interessats en comprar les següents matèries primeres: 

  •  PP polipropilè. Provinent d'injecció i bufat. Post-industrial de làmina.
  •  PS poliestirè. Provinent de làmina post-industrial, d'electrònica o de frigorífics.

 

 

webpime